Bugun...
TSO DAN VEFASIZLIK....


Mustafa ÖZKAN Başyazı
 
 

Sevgili okurlar, bu akşam TSO nın Anadolu otelinde düzenlemiş olduğu iftar yemeğine katıldım. TSO nın icraatlarını beğenmediğim halde  kendi ödediğimiz aidatlardan karşılandığı düşüncesi ile iftar yemeğine katılmaktan rahatsızlık duymadım. Ama bir kere daha TSO nın icraatlarını beğenmemekle ne kadar haklı olduğumu anladım.

Sayın Tetiker konuşmasına  birlik ve beraberlik mesajları vererek başladı. Erdemir ile olan güzel ilişkilerini, Ereğli'nin ekonomik sıkıntılarının olmadığını hatta bir ara Bolu ve Düzce'den iyi durumda olduğumuzu  ifade etti. Pes demekten kendimi alamadım.

Sayın Tetiker,  Ereğli'ye damgasını vurmuş dört dönem Belediye başkanlığı yapmış Halil posbıyık'ı davet etmeyeceksiniz ve birlik ve beraberlikten bahsedeceksiniz ...Bunun adı birlik beraberlik değil, tam anlamıyla vefasızlıktır. Seversiniz ya da sevmezsiniz ama bir kurumu temsil vasfınıza, yaptığınız vefasızlık yakışmadı...Makam ve mevkiler kalıcı olsaydı bu gün o makamlarda sizler olmazdınız. Yarın o makamlardan ayrıldığınızda benzer vefasızlıkla karşılaşmamak için bence makamsız yaşayacağınız günlerinizi de düşünmenizde fayda vardır.

Diğer anlattıklarınıza gelince, hiç birini gerçekçi bulmadığımı ifade etmek isterim. Kanıt istersen birileri gibi boş konuşmadığımdan ispatını da çok kolay yaparım. Bizim haklarımızı savunamayan bir TSO olduğunuz için, dediğinizin tersine Ereğli ile iyi ilişkiler kurmayan  Erdemir'e sizinle çalışmak istemiyorum deyip çalışmayan biriyim.

Benim gösterdiğim gayretin bir kısmını gösterebilseydiniz, o makamı layıkı ile yönettiğinizi düşünürdüm. Ama icraatlarınız tam tersini düşündürüyor..Çok şey yazabilirim ama gerek duymuyorum..Benim gözümde üyeleri ile kopuk, başarısız bir TSO yönetimi var... Neyse az kaldı..Herkesin ektiğini biçeceği seçimler yaklaşıyor. Sizler hayal aleminize devam edin...



Bu yazı 4343 defa okunmuştur.

YORUMLAR

Henüz Yorum Eklenmemiştir.Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.

YORUM YAZ



FACEBOOK YORUM
Yorum

YAZARIN DİĞER YAZILARI

HABER ARA
SON YORUMLANAN HABERLER
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
GÜNDEMDEN BAŞLIKLAR
Henüz anket oluşturulmamış.
YUKARI