OYAK’ın 64’üncü Olağan Genel Kurulu tamamlandı. Zor yıla rağmen OYAK üyelerine yüzde 77,1’lik oranla yine yüksek nema sağladı.
OYAK’ın nema oranı, yüzde 74,8 ile geçen yılın en fazla kazandıran yatırım aracı olan altının getirisini geçerken, BİST endeksinin yüzde 36,4’lük getirisini ikiye katladı. Dolar yüzde 57,4, Euro yüzde 63,4 ile OYAK’ın nema oranının çok altında kaldı.
Üyelerinin birikimlerini verimlilik, sürdürülebilirlik ve sorumlu yatırım ilkeleri doğrultusunda yöneten OYAK, Türkiye ekonomisi için de değer yarattı. 2023 yılı Faaliyet Raporu’na göre, OYAK’ın toplam varlıkları bir önceki yıla göre yüzde 77 oranında artarak 847 milyar TL’ye, konsolide net varlığı da yüzde 71 artışla 332,8 milyar TL’ye yükseldi.


AŞK DEDİĞİN ALAPLI KARŞIYAKA SEMT KONAĞI GİBİ OLMALI, HİÇ B..
MED MARİNE YENİ RÖMORKÖRÜNÜ KDZ. EREĞLİ’DE SUYA İNDİRDİ..
DARISI EREĞLİ VE ALAPLI’NIN BAŞINA
KDZ. EREĞLİ’DE HALK OTOBÜSLERİ DENETLENDİ
KDZ. EREĞLİ’DE, SELÇUK BALCI’YLA KARADENİZ RÜZGARI ESTİ..
Test
MEDYA HERKÜL TANITIM ETKİNLİĞİ-VII
MEDYA HERKÜL TANITIM ETKİNLİĞİ-VI
MEDYA HERKÜL TANITIM ETKİNLİĞİ-V
MEDYA HERKÜL TANITIM ETKİNLİĞİ-IV
MEDYA HERKÜL TANITIM ETKİNLİĞİ-III
MEDYA HERKÜL TANITIM ETKİNLİĞİ-II
ERDEMİR'DEN “24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜ” MESAJI
10 TON HAMSİ DAĞITILDI
ALAPLI MİLLİ EĞİTİM ÇALIŞANLARINA 86 BİN LİRALIK REKOR PROMO..
ÖZKAN, ÖĞRETMENLER GÜNÜNÜ KUTLADI
BU GÜZEL ŞEHRİ TERK EDERİM...
YORUM YAZ