Bugun...


DERS ZİLİ ÇALMADAN GÜVENLİK ÖNLEMLERİ ALINIYOR
Alaplı Belediyesi, öğrencilerin güvenliğini sağlamak amacıyla okul önlerinde yaya geçidi ve trafik levhalarını yenileme çalışmalarına başladı.

DERS ZİLİ ÇALMADAN GÜVENLİK ÖNLEMLERİ ALINIYOR

Yeni eğitim-öğretim yılı öncesinde harekete geçen Alaplı Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, okul bölgelerindeki yaya geçidi çizgilerini yenileyerek uyarıcı levhaları onardı.
Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin, öğrencilerin ve vatandaşların daha güvenli bir şekilde karşıdan karşıya geçebilmeleri için çalışmaların titizlikle sürdüğünü belirtti. Tekin, “Çocuklarımızın okula güvenli bir şekilde gidip gelmelerinden daha önemli bir şey yok. Başta okul önleri olmak üzere ilçe merkezindeki tüm yaya geçidi çizgilerini ve levhalarını yeniliyoruz. Özellikle öğrencilerimizin güvenliği için bu çalışmalara büyük önem veriyoruz” dedi.
Belediye ekiplerinin çalışmalarıyla, yeni eğitim-öğretim yılına öğrencilerin daha güvenli bir ulaşım ortamında başlaması hedefleniyor.




Bu haber 98 defa okunmuştur.

YORUMLAR

Henüz Yorum Eklenmemiştir.Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.

YORUM YAZ



FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
FOTO GALERİ
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
SON YORUMLANAN HABERLER
YUKARI