Bugun...


YAKIN ZAMANDA KÜLTÜR MERKEZİNE KAVUŞACAĞIZ
Geçtiğimiz aylarda yıkılan eski Ahmet Zeki Atalay İlkokulu binasının bulunduğu alana Kültür ve Turizm Bakanlığınca, kültür merkezi yapılması için ilk adım atıldı.

YAKIN ZAMANDA KÜLTÜR MERKEZİNE KAVUŞACAĞIZ

Kültür ve Turizm Bakanlığı Yatırım İşletmeleri Genel Müdürlüğü'nden ilçeye gelen teknik ekibin kültür merkezi yapımı planlanan alandaki incelemelerine katılan AK Parti Alaplı İlçe Başkanı Yaşar Karacan, yakın bir zamanda Alaplı'nın hak ettiği kültür merkezine kavuşacağını bildirdi.
İlçeye modern bir mimariyle yapılacak olan kültür merkezinin bünyesinde; çok amaçlı salon, konferans salonu, fuayeler, okuma salonları, sergi salonları, bale ve folklor çalışma mekanları, müzik çalışma mekanları, kurs atölyeleri, teknik mekanlar, hizmet birimlerinin yer aldığı mekanlar bulunacağını kaydeden Karacan, "Bugün Bakanlığımız teknik ekibi gerekli incelemeleri yaptılar. Alaplı'mız, modern mimari yapıya sahip güzel bir kültür merkezine sahip olacak. İlçemizin çehresini değiştirecek olan bu projeyle, ilçemizin sosyal ve kültürel yaşamı da zenginleşecek." ifadelerini kullandı. Karacan “Bu hizmetin ilçemize kazandırılmasında bizlerden desteğini esirgemeyen AK Parti İl Başkanımız Sayın Muammer Avcı’ya, AK Parti Zonguldak milletvekillerimiz sayın Polat Türkmen'e, sayın Hamdi Uçar'a, sayın Ahmet Çolakoğlu'na, ilçe kaymakamımız sayın Vedat Yılmaz'a, özellikle Danıştay Başkanımız sayın Zeki Yiğit'e ve tüm emeği geçenlere teşekkür ediyor, şükranlarımı sunuyorum." dedi.



Bu haber 241 defa okunmuştur.

YORUMLAR

Henüz Yorum Eklenmemiştir.Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.

YORUM YAZ



FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
FOTO GALERİ
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
SON YORUMLANAN HABERLER
YUKARI