Bugun...


MHP’DEN KÖYLERE ÇIKARMA
MHP Genel Merkez Yönetim Kurulu (MYK) Üyesi Murat Kotra, beraberinde MHP Zonguldak İl Başkanı Varol Demirköse, MHP Alaplı ilçe Başkanı Erol Oktay ve yönetimi ile birlikte "Adım Adım 2023, Köyüm Benim" programları kapsamında Alaplı Çayköy, Çamlıbel, Doğancılar köylerini ziyaret etti.

MHP’DEN KÖYLERE ÇIKARMA

Ziyaretler ile ilgili bilgiler veren  MHP Genel  Merkez Yönetim Kurulu (MYK) Üyesi Murat Kotra “Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli'nin talimatlarıyla gerçekleştirdiğimiz "Adım Adım 2023, Köyüm Benim" programlarımız kapsamında Çamlıbel Köyümüzü ziyaret ettik. Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli'nin selamlarını hemşehrilerimize ileterek, çalışmalarımız ve köylerimiz ile alakalı sohbette bulunduk” dedi.

MHP Zonguldak İl Başkanı Varol Demirköse de “MHP MYK Üyemiz Murat Kotra, MHP Alaplı İlçe Başkanımız Erol Oktay, İl ve İlçe Yönetim Kurulu Üyelerimiz ile birlikte Alaplı İlçemize bağlı Çayköyü, Çamlıbel ve A.Doğancılar Köylerini ziyaret ettik ve Liderimiz Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli'nin selamlarını ilettik, vatandaşlarımızın taleplerini dinledik” dedi.

MHP Alaplı İlçe Başkanı Erol Oktay da yaptığı açıklamada “Genel başkanımız sayın Devlet Bahçeli’nin talimatları doğrultusunda “2023 adım adım köy sohbetleri” adı altında bu akşam yaptığımız Çamlıbel A. Doğancılar ve Çayköyünde ziyaretlerimizde biz yalnız bırakmayan MYK Üyemiz Sayın Murat Kotra, il başkanımız Sayın Varol Demirköse’ye aynı zamanda bizden misafirperverliğini eksik etmeyen Çayköy köyü muhtarımız Sayın Ahmet Akgül’e Çamlıbel köyü muhtarımız Sayın Mithat Mandacı ve A. Doğancılar köyü muhtarımız sayın Rahmi Yapar muhtarlarımıza, köy halkına ayrıca teşekkürlerimizi sunarım”diye konuştu.




Bu haber 317 defa okunmuştur.

YORUMLAR

Henüz Yorum Eklenmemiştir.Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.

YORUM YAZ



FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
FOTO GALERİ
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
SON YORUMLANAN HABERLER
YUKARI