Bugun...


GELGEÇ VE YÖNETİMİ ÜYELERİN GÖNLÜNDE TAHT KURDU
Alaplı Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Muharrem Gelgeç ve yönetimi, oda üyelerine yönelik sağlık indirimi, eğitim indirimi, seyahat indirimi anlaşmaları, kaynaşma kahvaltıları, kan bağışı kampanyaları, bilgilendirme seminerleri, KOSGEB Girişimcilik Kursları, en eski üyelere başarı belgeleri, odada görev yapmış eski oda başkanlarına ödül, kültür gezileri ve yeni oda hizmet binası gibi ilklere imza atarak her zaman esnafın yanında olduğunu göstererek üyelerin gönlünde taht kurdu. Son olağan genel kurulda karşısına aday çıkmadığı halde tüm üyeleri tek tek gezen Gelgeç ve yönetimi kendilerine her daim sahip çıkan esnaflara olan saygısını vefasını göstermiş oldu.

GELGEÇ VE YÖNETİMİ ÜYELERİN GÖNLÜNDE TAHT KURDU

9 Şubat 2014 tarihinde yapılan kongrede Alaplı Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlığına ilk kez seçilen Muharrem Gelgeç ve oda yönetimi göreve gelir gelmez başlattığı değişim hareketi, esnaflara yönelik çalışmaları, sosyal sorumluluk projeleri ve pandemi döneminde esnafların sorunlarını yüksek sesle dile getirerek, yerel esnaftan alış veriş çağrısında bulunarak ile ilçede ilklere imza attı.
2022 yılının ilk olağan kongresini yapan 3. Kez başkanlığa seçilen Alaplı Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Muharrem Gelgeç ve yönetimi tek adaylı seçim olmasına rağmen 443 üyeyi kongreye getirme başarısı göstererek ve onlara yemek ikram ederek eşi benzeri görülmemiş yoğun katılımlı bir kongreye imza attı.



Bu haber 479 defa okunmuştur.

YORUMLAR

Henüz Yorum Eklenmemiştir.Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.

YORUM YAZ



FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
FOTO GALERİ
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
SON YORUMLANAN HABERLER
YUKARI