Bugun...


DESTİCİ’DEN ALAPLI ÇIKARMASI
BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, BBP Alaplı ilçe Başkanı İlhan Kartal ve yönetimini ziyaret etti.

DESTİCİ’DEN ALAPLI ÇIKARMASI

BBP Kdz. Ereğli ilçe Teşkilatının 1. Olağan Kongresine katılan BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, beraberinde Genel Başkan Yardımcısı Teyfik Eren, BBP Genel Merkez Yürütme Kurulu (MYK) Üyesi Hüseyin Uysal ve yönetimi ile birlikte Alaplı siyasetine göreve geldiğinden bu yana yeni soluk getiren saygınlığı ve efendiliği ile öne çıkan BBP Alaplı İlçe Başkanı İlhan Kartal ve yönetimini parti binasında ziyaret etti.
Alaplı’da İlçe Başkanı Kartal ve yönetimin çalışmalarını yakından takip ettiklerini başarılı çalışmalarından son derece memnunluk duyduklarını belirten Destici, “Bugün Kdz. Ereğli Teşkilatımızın 1. Olağan Kongresine katıldım. Ardından çok başarılı bulduğum BBP Alaplı ilçe Başkanı İlhan Kartal ve yönetimini ziyaret ettim. Parti olarak köylerde de teşkilatlanmanın önemini vurguluyoruz. Başkanımız İlhan Kartal ve ekibi ilçe merkezi ve köylerde de çalışmalar yapıyor ve partimize üyeler kazandırıyor. Kendilerini kutluyor ve başarılar diliyorum. Kendilerinin her zaman yanındayım. Bizleri en güzel şekilde ağırladıkları içinde teşekkürlerimi sunuyorum. Alaplı’nın geleceğinde BBP söz sahibi olacaktır. Birlik ve beraberlik içinde hizmet üreteceklerdir” dedi.
BBP Alaplı ilçe Başkanı İlhan Kartal da BBP Genel Başkanı Mustafa Destici ve yönetiminin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “ Genel Başkanımız Mustafa Destici’nin Alaplı teşkilatımızı ziyaret etmesinden dolayı çok mutlu olduk. Genel Başkanımızın yanımızda olması bizleri onure etti. Bizlerde BBP’nin çıtasını daha üst seviyelere çıkarmak için tüm dava arkadaşlarımızla daha fazla çalışarak elimizden gelenin en iyisini yapacağız” dedi.



Bu haber 404 defa okunmuştur.

YORUMLAR

Henüz Yorum Eklenmemiştir.Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.

YORUM YAZ



FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
FOTO GALERİ
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
SON YORUMLANAN HABERLER
YUKARI